ALTIJD VERS BROOD VOOR EEN LAGE PRIJS

Door de grote aantallen hebben wij veel bakprocessen kunnen automatiseren. Zo kunnen wij constante kwaliteit bieden voor een lage prijs!

MAKKELIJK BESTELLEN EN VEILIG BETALEN

Al onze producten zijn makkelijk te bestellen op onze site en betalen kan veilig met de verschillende betaalmethodes!

9.7/10 KLANTTEVREDENHEID

Volgens onze klanten. Lees de reviews bij onze producten of op google!

GRATIS VERZENDING VANAF €12,50

Vanaf 12,50 krijgt u uw bestelling gratis thuisbezorgd, in heel Nederland!

Sluiten
  • ALTIJD VERS BROOD VOOR EEN LAGE PRIJS
  • MAKKELIJK BESTELLEN EN VEILIG BETALEN
  • 9.7/10 KLANTTEVREDENHEID
  • GRATIS VERZENDING VANAF €12,50

Waarom zou ik brood online bestellen?

Waarom zou ik brood online bestellen? Dat is de vraag die we vaak horen! Je hebt broodperpost.nl ontdekt maar je twijfelt of je wel bij ons moet gaan bestellen, het roept toch wat vragen bij je op. Want hoe kan het brood zo voordelig zijn en toch van goede kwaliteit? En komt mijn brood wel vers aan als ik het laat bezorgen? We vertellen je graag over alle voordelen van Broodperpost.nl!

100% vers garantie

Het begint allemaal wanneer jij je bestelling plaatst, deze komt binnen op onze website. Je kan tot 12 uur ’s nachts je bestelling plaatsen en wordt binnen twee werkdagen bezorgd. We bakken elke werkdag alle broden, bolletjes en banket vers op bestelling. Wij bieden dus 100% vers garantie op onze producten! De producten worden eind van de middag gesneden, ingepakt en opgestuurd met de pakketpost van PostNL. PostNL bezorgt in heel Nederland de volgende dag het versgebakken brood aan huis. Nu denkt u vast; dan is het brood toch al een dag oud? Dat klopt! Maar dit is niet anders dan bij bakkers of supermarkten. Daar wordt ook de dag en nacht van te voren gebakken voor de verkoopdag erna. Dit komt dus overeen met onze versheid van de broden.

Af en toe kan het voor komen dat PostNL vertraging oploopt met het bezorgen van de pakketten. Geen paniek! Dan geven wij vers garantie op onze producten en sturen we eventueel vervangende producten naar u op.

De beste kwaliteit voor de beste prijs

De bakker staat voor ambacht en kwaliteit, de supermarkt voor consistentie en een lage prijs. Broodperpost.nl heeft het beste van beide werelden! Door onze jarenlange ervaring als familiebedrijf ‘bakker Leo’, bakken we dag in, dag uit ambachtelijke broden met een rijke smaak. Door de grote hoeveelheden die wij mogen bakken hebben wij veel kunnen automatiseren waardoor de verhoudingen altijd hetzelfde zijn en het minder tijd kost. Hierdoor kunnen we constante kwaliteit leveren voor een lage prijs.

Brood kopen was nog nooit zo makkelijk

‘Ohja, nog even langs de bakker.’ Hoe vaak maak jij dit mee? Je wilt liever geen brood uit de supermarkt, maar een ritje langs de bakker kost al snel extra tijd. Je staat een tijdje te wachten in de rij en komt er dan achter dat jouw soort brood al op is voor vandaag. Balen! Je laat een bestelling achter voor morgen, en moet morgen iets eerder weg van werk om op tijd je bestelling op te halen. Wat een gedoe!

Bij Broodperpost.nl heb je hier nooit meer last van! Je bestelt makkelijk ’s avonds vanuit je luie stoel, of even tussendoor op je werk. Je broden worden de volgende dag vers voor je gebakken en twee dagen later heb je het in huis zonder dat je op pad hoeft! Ideaal.

1