ALTIJD VERS BROOD VOOR EEN LAGE PRIJS

Door de grote aantallen hebben wij veel bakprocessen kunnen automatiseren. Zo kunnen wij constante kwaliteit bieden voor een lage prijs!

MAKKELIJK BESTELLEN EN VEILIG BETALEN

Al onze producten zijn makkelijk te bestellen op onze site en betalen kan veilig met de verschillende betaalmethodes!

9.7/10 KLANTTEVREDENHEID

Volgens onze klanten. Lees de reviews bij onze producten of op google!

GRATIS VERZENDING VANAF €12,50

Vanaf 12,50 krijgt u uw bestelling gratis thuisbezorgd, in heel Nederland!

Sluiten
  • ALTIJD VERS BROOD VOOR EEN LAGE PRIJS
  • MAKKELIJK BESTELLEN EN VEILIG BETALEN
  • 9.7/10 KLANTTEVREDENHEID
  • GRATIS VERZENDING VANAF €12,50

In onze bakkerij bakken wij heerlijk vers brood, bolletjes en andere lekkernijen. Deze smakelijke producten hebben wel een beperkte houdbaarheidsdatum, daarom nemen wij deze producten nooit retour.

Wij doen er alles aan om uw bestelling in goede staat en compleet te leveren. Wij controleren altijd de producten tijdens het bakken, snijden en inpakken voor we uw bestelling opsturen. Toch kan het gebeuren dat bij de bezorging de verpakking beschadigd is, het product niet correct is of dat u het verkeerde artikel heeft ontvangen.

In dit geval dient u binnen 2 dagen na levering telefonisch (085-044 1194) of per e-mail (klantenservice@broodperpost.nl) contact met onze klantenservice op te nemen zodat wij het kunnen oplossen door nieuwe, correcte artikelen zo snel mogelijk naar u op te sturen. Wij kunnen hierbij wel vragen naar bewijs in de vorm van bijvoorbeeld fotomateriaal om het probleem goed te kunnen vaststellen.

Bij het uitblijven van levering door ons, kan de order (mits bijtijds) geannuleerd worden en zal het verschuldigde bedrag binnen 10 werkdagen teruggestort worden.

1