ALTIJD VERS BROOD VOOR EEN LAGE PRIJS

Door de grote aantallen hebben wij veel bakprocessen kunnen automatiseren. Zo kunnen wij constante kwaliteit bieden voor een lage prijs!

MAKKELIJK BESTELLEN EN VEILIG BETALEN

Al onze producten zijn makkelijk te bestellen op onze site en betalen kan veilig met de verschillende betaalmethodes!

9.7/10 KLANTTEVREDENHEID

Volgens onze klanten. Lees de reviews bij onze producten of op google!

GRATIS VERZENDING VANAF €12,50

Vanaf 12,50 krijgt u uw bestelling gratis thuisbezorgd, in heel Nederland!

Sluiten
  • ALTIJD VERS BROOD VOOR EEN LAGE PRIJS
  • MAKKELIJK BESTELLEN EN VEILIG BETALEN
  • 9.7/10 KLANTTEVREDENHEID
  • GRATIS VERZENDING VANAF €12,50

Klantenservice

Staat je vraag hier niet tussen? Neem dan contact op via e-mail: klantenservice@broodperpost.nl of per telefoon: 085-044 1194.
Onze klantenservice is bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:30.

Veelgestelde vragen

Voor bestellingen met een waarde vanaf €12,50 is de verzending gratis. Voor andere bestellingen vragen we de volgende bijdrage aan verzendkosten:

  • Bestelwaarde tot €12,50 ◦ €2,50 verzendkosten

Ons brood en andere producten worden iedere maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag vers gebakken. Na het afkoelen worden de producten meteen ingepakt en verstuurd. Zo garanderen we vers brood! Natuurlijk kun je onze producten ook invriezen, dan blijven ze extra lang goed.

  • Voor zaterdag 23:59 besteld = dinsdag bezorgd.
  • Voor maandag 23:59 besteld = woensdag bezorgd.
  • Voor dinsdag 23:59 besteld = donderdag bezorgd.
  • Voor woensdag 23:59 besteld = vrijdag bezorgd.
  • Voor donderdag 23:59 besteld = zaterdag bezorgd.

Door de efficiënte werkwijze die wij met jarenlange ervaring hebben bewerkstelligd en de korte lijnen met de leveranciers van grondstoffen en met de bezorging van onze broden, kunnen wij een lage prijs aanbieden voor onze versgebakken broden. Daarnaast berekenen wij eerlijke bezorgprijzen en verdelen de bezorgkosten verhoudingsgewijs over het aankoopbedrag. Op deze manier houden wij de broodprijs voor iedereen laag.

Onze producten zijn niet Halal gecertificeerd. Veel van onze producten bevatten geen dierlijke vetten of gelatine en zijn daarom wel geschikt voor mensen die een halal dieet volgen. Bij productspecificaties vind je de ingrediënten per product.

 

Ja, we gebruiken bakkerszout (hier is jodium aan toegevoegd).

 

Je kunt altijd contact met ons opnemen door een mail te sturen naar klantenservice@broodperpost.nl. Op werkdagen proberen wij zo snel mogelijk te reageren, meestal heb je binnen vier uur een reactie. Telefonisch zijn wij beperkt bereikbaar via: 085 – 0441194.

 

Tijdens het plaatsen van je bestelling kun je ervoor kiezen om je brood af te halen op een PostNL-punt bij jou in de buurt. Weten welke locatie voor jou het dichtstbij is? Bekijk dan de locatiewijzer op PostNL: https://www.postnl.nl/locatiewijzer.

 

Wij hebben een Christelijke achtergrond. Daarbij hoort de overtuiging dat zondag een rustdag is. Op zondag ondernemen we geen commerciële activiteiten. Bestellen? Dat kan de hele week tot zaterdagavond 23:59 uur en weer vanaf maandagochtend 00:00 uur.

 

1