• Altijd vers brood voor een lage prijs
  • Gemakkelijk bestellen en veilig betalen
  • 9.7/10 Klanttevredenheid
  • Gratis verzending vanaf €25,-

Klantenservice

Staat je vraag hier niet tussen? Neem dan contact op via e-mail: klantenservice@broodperpost.nl of per telefoon: 085-044 1194.
Onze klantenservice is bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:30.

Veel gestelde vragen

Voor bestellingen met een waarde vanaf €25,- is de verzending gratis. Voor andere bestellingen vragen we de volgende bijdrage aan de verzendkosten:

  • Bestelwaarde tot €10,- ◦ €4,95 verzendkosten
  • Bestelwaarde van €10,- tot €15,- ◦ €3,45 verzendkosten
  • Bestelwaarde van €15,- tot €20,- ◦ €2,95 verzendkosten
  • Bestelwaarde van €20,- tot €25,- ◦ €1,95 verzendkosten

We bakken iedere donderdag. Vrijdag wordt het brood bezorgd. Ons brood wordt donderdagmiddag vers gebakken en na het afkoelen meteen ingepakt en verstuurd. Zo garanderen we vers brood! Natuurlijk kun je ons brood ook invriezen, dan blijft het extra lang goed.

  • Vóór woensdag 10:00 uur besteld = donderdag gebakken en vrijdag bezorgd.

Door de efficiënte werkwijze die wij met jarenlange ervaring hebben bewerkstelligd en de korte lijnen met de leveranciers van grondstoffen en met de bezorging van onze broden, kunnen wij een lage prijs aanbieden voor onze versgebakken broden. Daarnaast berekenen wij eerlijke bezorgprijzen en verdelen de bezorgkosten verhoudingsgewijs over het aankoopbedrag. Op deze manier houden wij de broodprijs voor iedereen laag.

Onze producten zijn niet Halal gecertificeerd. Veel van onze producten bevatten geen dierlijke vetten of gelatine en zijn daarom wel geschikt voor mensen die een halal dieet volgen. Bij productspecificaties vind je de ingrediënten per product.

Ja, we gebruiken bakkerszout (hier is jodium aan toegevoegd).

Je kunt altijd contact met ons opnemen door een mail te sturen naar klantenservice@broodperpost.nl. Op werkdagen proberen wij zo snel mogelijk te reageren, meestal heb je binnen vier uur een reactie. Telefonisch zijn wij beperkt bereikbaar via: 085 - 0441194.

Tijdens het doen van je bestelling kun je ervoor kiezen om je brood af te halen op een PostNL-punt bij jou in de buurt. Weten welke locatie voor jou het dichtstbij is? Bekijk dan de locatiewijzer van PostNL: https://www.postnl.nl/locatiewijzer.

Ook is het mogelijk om uit één van de filialen van Bakker Leo te kiezen. Het brood ligt daar vervolgens op de vrijdag na je bestelling vanaf 08:30 uur voor je klaar. Onze winkels vind je hier:

  • Almelo – Eskerplein 15
  • Almelo – Vincent van Goghplein 21

Wij hebben een Christelijke achtergrond. Daarbij hoort de overtuiging dat zondag een rustdag is. Op zondag ondernemen we geen commerciële activiteiten. Bestellen? Dat kan de hele week tot zaterdagavond 23:59 uur en weer vanaf maandagochtend 00:00 uur.