• Altijd vers brood voor een lage prijs
  • Gemakkelijk bestellen en veilig betalen
  • 9.7/10 Klanttevredenheid
  • Gratis verzending vanaf €15,-
Zondagssluiting Op zondag zijn wij altijd gesloten. Wij beschouwen de zondag vanuit onze christelijke geloofsovertuiging als rustdag waarop wij geen commerciële activiteiten doen. Om die reden is het op zondag niet mogelijk om een bestelling te plaatsen. Graag zien wij u op andere dagen van de week terug, We hopen op uw begrip en staan maandag tot en met zaterdag met veel plezier en inzet voor u klaar!

Over ons

In 1937 is mijn opa samen met zijn vrouw begonnen met het bakken van brood en het uitventen van brood per bakfiets. Iedere dag stapte hij op de fiets en ging hij al fluitend door de straten om zijn brood aan huis te verkopen.

In de jaren 60 is mijn vader Leo met zijn vrouw bij in de bakkerszaak gaan werken en hebben het ambacht en passie voor brood voortgezet en verder uitgebreid. De naam LEO werd een bekend begrip in de omgeving dat staat voor Lekker En Ovenvers.

Deze winkels heb ik, Jan Willem met mijn vrouw Geralda in de jaren 90 onder de naam van mijn vader voortgezet. Omdat tijden veranderen en de wijze van hoe we onze boodschappen doen wijzigt, hebben we al heel lang plannen om onze kwaliteitsproducten online te verkopen. Online bestellen wordt steeds meer de norm, er komt steeds meer vraag naar online brood bestellen. Door allerlei ontwikkelingen zoals het opstarten in 2016 van onze glutenvrije bakkerij is het er bij ons nog niet van gekomen.

Door de onzekere tijd van nu, de Corona crisis, maar ook de versnelde verandering van hoe we onze boodschappen doen, zijn we versneld tot onze keuze gekomen om online ons brood te verkopen. Gelukkig hebben we al jarenlange ervaring in het bakken van de lekkerste producten in de bakkerswinkels en de bezorging van glutenvrij brood in heel Nederland met onze glutenvrije bakkerij. Daarmee is de werkwijze van Brood Per Post een bewezen route waarbij kwaliteit en versheid goed te borgen zijn.

Uiteraard staat onze glutenvrije bakkerij 100% los van de Bakker Leo winkels en Brood Per Post. De glutenvrije bakkerij, de Bakker Leo winkels en Brood Per Post staat ieder op zich en heeft zijn eigen bakkerijen, zo kunnen wij garanderen dat onze glutenvrije bakkerij 100% glutenvrij gecertificeerd is. Alleen de kennis van werkwijzen van de bakkerswinkels en glutenvrije bakkerij nemen wij mee voor een succesvolle werkwijze bij Brood Per Post. Brood Per Post zal nooit glutenvrij brood verkopen en glutenvrij.bakkerleo.nl zal nooit glutenbevattende producten verkopen.

Over ons 1
Over ons 2
Over ons 3

Contact

Het heeft onze voorkeur om contact te hebben per e-mail. Ons e-mailadres is: klantenservice@broodperpost.nl. Op werkdagen proberen wij zo snel mogelijk te reageren. Meestal lukt dit binnen 4 uur.
Onze klantenservice is bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:30 via 085-044 1194.